Direktlänk till inlägg 1 maj 2012

Andhämtning

Av Anders Limes - 1 maj 2012 19:44


Kära vänner!


Jag står i begrepp att resa till ett annat land, och kommer vara borta i c:a 2 v. Under tiden kommer jag troligen inte komma åt att skriva något djupare, kanske inget alls, på denna blogg. Och det är nog en god idé, för "när du blickar in i avgrunden så stirrar avgrunden samtidigt tillbaka djupt in i dig". Dags för semester alltså.


Jag hoppas att vi ses igen efter detta korta uppehåll!


Om detta är det första du läser här på min anspråkslösa blogg, så vill jag föreslå att du tar dig tid att läsa följande inlägg:


För det första: WTC, del 4 och WTC, del 5. Dessa förklarar varför den officiella förklaringen av vad som inträffade 11/9 2001 är en lögn, och att WTC 7 med säkerhet sprängdes (eller dylikt). Vilket leder till insikten att även WTC 1 och 2 sprängdes (eller dylikt). Vilekt leder till frågan - alltid den viktigaste frågan i alla brottsutredningar - nämligen cui bono? 


Vem tjänade?


Jag anger en del entiteter inom USA som hade mycket att tjäna på bländverket (och massmordet).


Jag vill tillägga att det dessutom finns minst en entitet utanför USA som också hade mycket att tjäna på attentatet. Denna entitet fick i ett slag sin trolkning av "terrorism" att bli hela västvärldens, och den fick kort därefter sin värsta regionala fiende (Irak) invaderad och krossad. Samma entitet står i begrepp att få sin näst värsta regionala fiende (Iran) anfallen och krossad. Som sagt, en hel del mycket obehagliga frågor väcks när vi minns bl.a överfallet på USS Liberty. Dessutom väcks en stor oro för den nära framtiden. Än en gång: jag står fast vid att det är polisens sak att uppställa hypoteser kring detta fruktansvärda brott. Men frågan - cui bono? - kan vi ställa oss, icke desto mindre.


Jag vill också nämna att jag noterat att mina inlägg om WTC hittat till "Vetenskap och Folbildnings"(VoF) webbforum. Den här föreningen är som bekant mest känd för sin prisutdelning av "Årets Förvillare", och det har ägnats mycket tid på deras forum att försvara den officiella förklaringen av elfte september. Länken på VoFs forum till min text har legat uppe en vecka och har i skrivande stund använts 24 gånger - och som ni kan se verkar ingen ha ett kritiskt ord (eller något alls) att säga om mina inlägg. Vilket är förståeligt helt enkelt eftersom jag (eller rättare sagt, naturlagarna) har rätt. Frågan inställer sig naturligtvis om inte årets förvillare med nödvändighet måste bli VoF själva?


För det andra: Komplexitet, där vi går igenom den termodynamiska bakgrunden till vår civilisations förestående stegvisa, ofrånkomliga kollaps.


För det tredje: Resonemanget om skuldvalutan (med denna viktiga kvalifikation), om den kommande hyperinflationen, och om varför guldmyntfot inte är ett klokt alternativ. Notera dock att bloggrannarna Lincoln, Superzeke, och Dave1bs har trängt djupare in i frågorna, och har en hel del avgörande viktig information: nöj er alltså inte enbart med vad jag hittills skrivit!


För det fjärde: som ni säkert noterat är denna blogg inte en nyhetskommentar; snarare en essäsamling. Jag tror därför att läsaren möjligen kan ha visst utbyte även av vissa av mina äldre inlägg.


Som sagt: det finns vägar framåt, och det finns fortfarande mycket gott i världen: fåglar, bäckar, och solsken till exempel. Och goda människor. Håll alltså hoppet uppe, och så hoppas jag att vi hörs igen när jag återvänder hem. Alltså:


På återseende!


/Anders

 
 
Ingen bild

Hasseman

1 maj 2012 22:17

Trevlig resa och tack för innehållsrika och tankeväckande inlägg!

 
Lincoln

Lincoln

1 maj 2012 22:41

Som sagt - Trevlig resa! Tack för att du samlade ihop det som du skrivit i det här inlägget så att man kan djupdyka lite. Det jag läst hitentills har varit mycket bra!

http://parasitstopp.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Limes - 25 oktober 2015 15:49

    Invandringen till Sverige slår, som bekant, alla rekord. Nedan tankar om detta.   1. Syfte   Vilket syfte invandringen har för våra ägare (”eliten”) finns det olika uppfattningar om. En gör gällande, att den drivande dynam...

Av Anders Limes - 9 juli 2015 11:30

Jag har varit borta från bloggen ett tag, som ni säkert har märkt.   Orsaken är, att jag har ägnat all min energi åt att istället bygga en framtid åt mig och min familj - genom att skaffa gård, djur, kunskaper, nätverk, osv är vi nu på en kurs so...

Av Anders Limes - 25 juni 2012 21:24

Det djupa och egentliga syftet med Euron - liksom med all skuldvalutor - är att möjliggöra bankirernas stöld av fokens egendom, som vi tidigare gått igenom. Vi minns även, att det bankirkontrollerade NATO med stöd av det bankirkontrollerade Sverig...

Av Anders Limes - 24 juni 2012 20:19

För inte så länge sedan tog jag ett spadtag i den hundraåriga rabatten av såpnejlikor. Det var svårt, tungt att komma nedåt med spaden, men efter mycket hackande lyckades jag bända upp en fyrkant jord. Och då såg jag orsaken till motståndet: he...

Av Anders Limes - 19 juni 2012 21:23

Stuxnet är samtidens bästa datorvirus. Det är helt enkelt en fantastisk skapelse, en tour de force i destruktivitet. Vi känner numera till en hel del om Stuxnet. Det är ganska stort för att vara ett virus, en halv megabyte, men det är sannerl...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se