Direktlänk till inlägg 6 juni 2012

Krig

Av Anders Limes - 6 juni 2012 17:53


Vi kan sammanfatta några av de centrala resonemangen här på bloggen enligt nedan.


Vårt extremt komplexa samhälle är dömt till undergång, eftersom dess obligata krav på massiva mängder ordnad energi i framtiden inte kommer kunna tillgodoses. Denna slutsats är som sagt en direkt förljd av planetens ändlighet i kombination med termodynamikens första och andra lag, och alltså definitivt och ofrånkomligt sann.


Vi har även kunnat fastställa att vår valuta absurt nog är en skuldvaluta, uppfunnen och cirkulerad av och för världens bankirer i syfte att krossa och förslava världens folk. Skuldvalutan är en onaturlig skapelse som inte har någon koppling till den naturliga världen, och den kommer ofrånkomligen att kollapsa. Det troliga händelseförloppet är en fördjupning av nu innevarande biflation, med sjunkande priser på lånekrävande objekt och stigande priser på allt annat. Möjligen kommer denna utveckling växla över i sjunkande priser på allt, alltså vad som populärt kallas ”deflation”.


Emellertid bygger hela det finansiella systemet på nominell tillväxt, och negativ nominell tillväxt kommer mycket snabbt att bryta sönder hela denna sjuka struktur. ”Deflation” är alltså omöjligt att utstå någon längre tid. Därför kommer bankirerna efter en period av deflation att vrida på pengakranarna igen, d.v.s trycka extrema mängder ny skuldvaluta (d.v.s. inflation), för att återskapa nominell tillväst. Emellertid finns här en mekanism som (som sagt) inte finns med i deras beräkningar, nämligen den enkla sanning att jorden är slut, energin är slut, resurserna är slut, klimatet är slut... allt är slut: ”Peak Everything”. Alltså kommer den nominella tillväxten matchas av fortsatt reell kontraktion, vilket kommer få deras inflation att övergå i en hyperinflation, och denna hyperinflatinära kollpas kommer markera slutet för skuldvalutan som vi känner den idag.


Om mänskligheten vid det laget är tillräckligt upplyst om hur och varför de slås sönder och samman mellan ”deflation” och hyperinflation, alltså, om mänskligheten då kommit att förstå att roten till det onda är de ockrande blodsbankirerna, och därmed kastar sig över blodsbankirerna, drar ut dem ur deras gömslen, och ställer dem till svars för sina brott, så kan det trots allt finnas något slags hopp om en framtid för mänsklig civilisation efter skuldvalutakollapsen.


Om bankirerna däremot lyckas fortsätta dupera mänskligheten med sin propaganda och sina lögner och sina krig så är det möjligt att bankirerna kommer kunna fortsätta styra världen även efter skuldvalutakollapsen.


Bankirerna balanserar alltså på en knivsegg. Deras skräck börjar kännas – vi märker hur propagandan blir allt mer bisarr. Hur lögnerna blir allt mer krystade. Hur diskrepansen mellan vad de lovar oss (evig tillväxt, allt blir bättre, osv) och facit, alltså verkligheten (tilltagande bankirskapad samhälls- miljö- resurs- och klimatkollaps världen över) hela tiden tilltar.


Bankirerna svettas. De vet, att mänsklighetens dom kommer att bli stenhård, och att straffet som kommer utmätas kommer att bli fruktansvärt - om mänskligheten vaknar.


Därför har de planerat en lösning. En lösning som faktiskt möjligen kan lösa alla deras problem.


Planen heter (som alltid) krig. Närmare bestämt, krig mot Iran.


Nej, invänder du kanske – krig mot Iran skulle ju vara katastrofalt. Oljetransporterna genom Hormuzsundet (30% av all världens exporterade olja) skulle stoppas. Oljepriset skulle explodera. Detta skulle kasta världen in i en extrem biflation, möjligen övergående till ”deflation”, säkerligen i sin tur övergående till hyperinflation. Och dessutom har ingen råd med ett krig – vem skall bära kostnaden?


...just precis.


Precis på grund av allt detta är krig med Iran en underbar framtidsutsikt för bankirerna. När det kriget startar, kommer allt detta inträffa – men man kommer att kunna använda propagandan till att framställa världens resurs- och ekonomiska kollaps som att den är en följd av kriget mot Iran. Och på så vis kommer kan kunna dölja det faktumet, att hela denna resurs- och ekonomiska kollaps i verkligheten är en ofrånkomlig följd av de ockrande blodsbanirernas manipulationer, skuldvalutans natur, den eviga tillväxtens omöjlighet, och massmordet på vår planet och allt som lever.


Naturligtvis kommer ingen anfalla Iran – det vore ju som sagt ekonomiskt och politiskt självmord.


Därför kommer man istället utföra en falsk flagga för att få det att framstå som att Iran anföll ”oss”. Och att ”vi” måste försvara ”oss”. Och att detta defensiva krig utlöste en total samhällskollaps. Och att denna kollaps alltså var Irans fel. Både vi och bankirerna minns ju mycket väl hur extremt framgångsrik deras senaste falska flagga var.


Min gissning är att en israelisk ubåt kommer sänka USS Enterprise, och att man kommer hävda att det var en iransk ubåt som gjorde det. Jag gissar att detta kommer ske någon gång innan det amerikanska presidentvalet i november i år, för att säkerställa Obamas återval (ingen sittande president har någonsin förlorat ett val när landet varit i krig).


Som ni förstår, så är detta en fantastisk lösning för bankirerna. De kommer kunna skylla hela vårt samhälles ofrånkomliga kollaps på Irans ”anfall” och det resulterande, ofrånkomliga, kriget. Och dessutom kommer petrodollarsystemets sista utmanare – Iran – att förintas. Dessutom kommer Israels viktigaste regionala motvikt – Iran – att förintas. Dessutom kommer nya lån att krävas för att finansiera kriget. Dessutom kommer fascismen, som alltid, stärkas i krigstider, och detta kommer utnyttjas av propagandan till att tuta i oss att ”vi” måsta ”stå eniga” mot ”fienden” och att vi alltså inte ska ägna oss åt ”subversiv verksamhet” som t.ex att ifrågasätta våra höga blodsbankirledare och deras vidriga politik.


Och allt detta i syfte att undvika att mänskligheten vaknar och slutligen sliter av den blodsugande lilla bankirigeln från den arbetande, skapande, levande mänsklighetens kropp.


En lysande plan för blodsbankirerna. Faktiskt bankirernas sista chans.


Låt oss alltså fortsätta verka för att mänskligheten vaknar – ett sådant uppvaknande är, som ni förstår, mänsklighetens sista chans.

 
 
Ingen bild

Perre

13 september 2012 23:13

Verkligen en knivsegg psykopaterna balanserar på gällande om de ska komma undan med en falsk flagg mot Iran. Ifrågasättandet av 9/11 i full sving på nätet, Syrien-bluffen allt mer uppenbar, Iran som inte rört ett finger, osv.

 
Ingen bild

Anders Limes

14 september 2012 18:24

Ja, minst sagt. Det är all-or-nothing för dem. Ungefär som inför 911... spännande tider. Men glöm inte att lägga undan en buffert av livets nödtorft inför de störningar som kommer inträffa i varuflödena framöver.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Limes - 25 oktober 2015 15:49

    Invandringen till Sverige slår, som bekant, alla rekord. Nedan tankar om detta.   1. Syfte   Vilket syfte invandringen har för våra ägare (”eliten”) finns det olika uppfattningar om. En gör gällande, att den drivande dynam...

Av Anders Limes - 9 juli 2015 11:30

Jag har varit borta från bloggen ett tag, som ni säkert har märkt.   Orsaken är, att jag har ägnat all min energi åt att istället bygga en framtid åt mig och min familj - genom att skaffa gård, djur, kunskaper, nätverk, osv är vi nu på en kurs so...

Av Anders Limes - 25 juni 2012 21:24

Det djupa och egentliga syftet med Euron - liksom med all skuldvalutor - är att möjliggöra bankirernas stöld av fokens egendom, som vi tidigare gått igenom. Vi minns även, att det bankirkontrollerade NATO med stöd av det bankirkontrollerade Sverig...

Av Anders Limes - 24 juni 2012 20:19

För inte så länge sedan tog jag ett spadtag i den hundraåriga rabatten av såpnejlikor. Det var svårt, tungt att komma nedåt med spaden, men efter mycket hackande lyckades jag bända upp en fyrkant jord. Och då såg jag orsaken till motståndet: he...

Av Anders Limes - 19 juni 2012 21:23

Stuxnet är samtidens bästa datorvirus. Det är helt enkelt en fantastisk skapelse, en tour de force i destruktivitet. Vi känner numera till en hel del om Stuxnet. Det är ganska stort för att vara ett virus, en halv megabyte, men det är sannerl...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se