Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Stuxnet

Av Anders Limes - 19 juni 2012 21:23


Stuxnet är samtidens bästa datorvirus. Det är helt enkelt en fantastisk skapelse, en tour de force i destruktivitet.


Vi känner numera till en hel del om Stuxnet. Det är ganska stort för att vara ett virus, en halv megabyte, men det är sannerligen en samling innehållsrika bytes. Det har ett par mycket specifika egenskaper, av dessa är några av de viktigaste:


1. Det infekterar bara en viss sorts styrdatorer byggda av Siemens. Närmare bestämt, styrdatorer som kontrollerar varvtalet för roterande elektriska motorer


2. Dessa styrdatorer styr alltså motorer. Styrdatorerna kontrolleras i sin tur av andra datorer i kontrollrum – det är framför dessa datorer de människor som styr den angripna verksamheten sitter. Stuxnet lägger sig i första fasen i viloläge mellan styr- och kontrolldatorerna, och lär sig hur signalerna från sensorerna i motorerna ser ut normalt.


3. När Stuxnet aktiveras – via fjärrkontroll från de som skapat viruset- fortsätter Stuxnet att skicka dessa normala värden till kontrollrummet. Samtidigt varierar Stuxnet varvtalet på de styrda motorerna, vilket får dessa motorer och/eller utrustning som är kopplat till motorerna att skära ihop. Människorna i kontrollrummet märker ingenting förrän de hör det skärande ljudet av kollapsande stål, eftersom Stuxnet hela tiden matat normala värden till kontrollrummet, vilket gör att människorna inte reagerar i tid.


Efter att Stuxnet upptäcktes 2010 har antivirus-världen snabbt enats om att Stuxnet är långt för avancerat för att vara skapat av något annat än en nationell underrättelsetjänst. Det är också klarlagt, att denna underrättelsetjänst var den israeliska (alltså i princip den israeliska krigsmakten IDF) med stöd av den amerikanska. Det primära syftet med Stuxnet var att få Irans urancentrifuger i Natanz att skära ihop – vilket man lyckades med i viss utsträcknoing.


Dock. Stuxnet har använts minst ytterligare en gång. För att förstå detta – det är oerhört svårsmält – måste vi först och främst dra oss till minnes vad vi kom fram till i ett tidigare inlägg: WTC 7 demolerades genom en förberedd sprängning. Det innebär (som sagt), att allt vi fått höra om WTC är lögn. Det innebär vidare, att förövarna bakom attentaten i New York den 11 September 2001 fortfarande är på fri fot. Det innebär dessutom att dessa förövare är fullkomligt hänsynslösa massmördare: totalt samvetslösa psykopater.


När vi besinnar detta en stund, inställer sig frågan... vilka ytterligare brott har de begått?


Minns denna fråga väl i det följande. Minns, att vi vet att elfte september var en lögn. Detta tvingar oss - obetingat -  till följande resonemang:


I februari 2011 blev det allmänt känt att Japan ebrjudit sig att anrika uran åt Iran, se t.ex Haaretz eller Rianovosti. Det är oklart var i Japan denna anrikning skedde, med Fukushima är naturligtvis en lika god gissning som någon annan. Minst.


Den 11 Mars 2011 inträffade något underligt. Tre härdsmältor, i reaktorerna 1-3, drabbade kärnkraftverket i Fukushima. Enligt uppgift på grund av att "de generatorer som skulle nödkyla reaktorerna blev översvämmade". Låt oss nu dra oss till minnes följande; nödavstängningssystemen i Fukushima:


1. Avstängning genom nedförande av kontrollstavarna

2. Nödkylpumpar drivna av elgeneratorer

3. Nödkylpumpar drivna av ånga från reaktorerna

4. Nödinjektion av borerat vatten i reaktorerna, med ett eget separat pupm- och kraftförsörjningssystem


Wikipedia har en artikel som är underligt invecklat skriven angående detta. Det är inte lätt att sätta sig in i texten, trots att principerna alltså är mycket enkla, enligt ovan. Jag vill (som vanligt) rekommendera NE (”kärnkraftsäkerhet”, i 1993 års upplaga finner du en utförlig förklaring och schematisk skiss på sidan 17 i band 12) för en tydligare bild.


Alltså: varje reaktor hade fyra separata och redundanta nödavstängningssystem, 12 st totalt i reaktorerna 1, 2, och 3. Underligt nog fallerade alla – samtliga – 100% - system i alla reaktorer den 11 Mars 2011. Allra underligast är kanske att system nr 3 ovan fallerade. Detta system drivs av ånga från reaktorn självt. Ingen annan energiförsörjning behövs – det enda som behövs är att reaktorn är varm. Och att kontrolldatorn fungerar.


Kontrolldatorn? Just det - Alla dessa system bygger som ni förstår på roterande komponenter styrda av kontrolldatorer. Vilket företag hade tillverkat kontrolldatorerna som styrde roterandet och icke-roterandet hos dessa komponenter? Siemens.


Underligt nog anade inte personalen i Fukushimaverkets kontrollrum att något var fel, eftersom de hela tiden såg helt normala värden på sina kontrollbord – ända tills de hörde den första explosionen. Faktum är man fortfarande registrerar i princip normala värden från sensorerna. Detta alltså trots att dessa sensorer befinner sig inuti en härdsmälta.


Vi ser alltså Stuxnets fingeravtryck över hela denna affär. Dramatiken tätnar, när vi får reda på att Stuxnet fanns i Japan minst fem månader innan katastrofen.


Ännu mer intressant blir det när vi får veta att det israeliska företaget Magna BSP – en säkerhetsfirma med nära kopplingar till den israeliska krigsmakten IDF – ansvarade för säkerhetssystemen i Fukushima, och hade uppdaterat dessa kort innan katastrofen – IDF, via Magna BSP, hade alltså haft full tillgång till alla datorer på Fukushimaområdet direkt innan denna extremt underliga katastrof.


Alltså. Den 11 Mars 2011 inträffar tre härdsmältor i Fukushima. Vi har inte fått någon vettig förklaring till hur detta kunde ske. Vi har dock hittat en rykande pistol, Stuxnet. Och vi inser att IDF hade både motiv och medel att förstöra Fukushima.


Som sagt – minns attentatet på WTC den 11 September 2001: det var en sprängning, och förövarna är fortfarande på fri fot.


Vilket betyder, att vi tillsvidare måste betrakta det som en reell möjlighet att härdsmältorna i Fukushima den 11 Mars 2011 orsakades av samma mördarpack som är ansvariga för attentaten i New York den 11 September 2001. Och vi har starka skäl, och prejudikat dessutom, att tro att detta mördarpack motsvaras av och / eller innehåller delar av IDF... Trots att detta är en så vidrig tanke att den i princip är otänkbar...


Även i ett mildare fall – att brottet utfördes av oaktsamhet, eller av misstag, så vilar alltså, så vitt vi kan förstå, fortfarande ansvaret på mänsklig historias värsta kärnkraftskatastrof på IDF och, i någon utsträckning, på USA, eftersom det var dessa entiteter som skapade det monstruösa Stuxnet. Och de skyldiga behöver alltså åtalas, och dömas för brott mot mänskligheten.


Minns detta nästa gång du hör ordet ”skurkstat” i vår propagandapress.


Och minns Fukushima. Minns detta vansinniga brott väl.


PS Det finns mycket mer som är mycket underligt angående vad som hände i Japan den 11 mars 2011. Här finns ett försök att knyta ihop de olika anomalierna. När du läser texten – minns att WTC sprängdes. Minns att du har blivit förd bakom ljuset angående sprängningen av WTC. Minns att förövarna fortfarande är på fri fot. Betänk detta noga innan du avfärdar resonemanget i min text ovan, liksom i texten jag länkat till. Betänk det noggrant. DS

 
 
Ingen bild

Nisse

20 juni 2012 10:44

Sanningen kryper allt närmare trots att de äger nästintill all media - Bonnier, Stampen (Hjörne), Aschberg i Sverige nästintill all media i t.ex USA ägs av sionister, likaså i alla västländer. Men de kan inte längre stoppa informationen.

Förövarna av 911 blev faktiskt gripna men släpptes så att de fick åka tillbaka till Israhell. Sök på "Dancing Israelis" på youtube.

Bevisningen att Israel (som styr USA) var bakom 911 är totalt ovedersäglig.
http://theinfounderground.com/forum/viewtopic.php?t=5367

Och nu Fukushima - det finns ingen gräns för vad dessa psykopater i i judarnas topp kan hitta på. Hoppas judarna själva gör revolt mot psykopaterna - annars kommer judarna som grupp ligga djävligt illa till. Jag tror de flesta judar är medvetna om vilka psykopater som sitter på makten men är för rädda för att gå emot. Men, som sagt, snart finns inget annat val för dem att göra än att rensa ut psykopaterna på toppen.

 
Ingen bild

Echo

20 juni 2012 11:30

Stuxnet är en spännande historia som vi inte på årtionden sett slutet på:

http://www.wired.com/threatlevel/2012/06/us-and-israel-behind-flame/

Flame. Nyligen upptäckt i samma regioner som stuxnet men med bredare mål är en smart rackare som troligen existerat sedan 2010. Följ länkar vidare från länkad artikel.

 
Ingen bild

Anders Limes

21 juni 2012 01:03

Det är otvivelaktigt så, att de många judiska namnen i vår civilisations absoluta toppskikt (Greenspan, Bernanke, Kissinger och för den delen Bonnier är några exempel) kan skapa ett intryck av att "judar" ligger bakom det ena och det andra, och på så sätt ge upphov till antisemitism.

Just därför är det av yttersta vikt att det bildas en fredlig, progressiv rörelse av just judar, så att vi får se fler namn som Chomsky, Stewart, osv; detta är troligtvis det mest verksamma motmedlet mot antisemitism.

Troligen hänger ganska mycket på just dessa utvecklingar - om antisemitismen får fart igen, kommer det att bli mycket blodigt. Inte minst eftersom IDF besitter >200 st kärnladdningar. Icke desto mindre avgörs troligen framtiden, speciellt under och efter kollapsen, för judarna på att de tydligt reser sig och gör motstånd mot brottslingarna i toppen: de arketypiska kopplingarna mellan "bankir" och "jude" är trots allt mycket starka.

...och alldeles analogt hänger hela mänsklighetens och själva planetens överlevnad på att människor reser sig och gör motstånd mot borttslingarna i toppen.

Det är helt enkelt så, att striden står mellan överklassen och bankirerna på ena sidan, mänskligheten och planeten på den andra. Dessa två sidor är absoluta dödsfiender - någon sida måste gå under i striden. Det hänger alltså på oss.

 
Ingen bild

HCA

21 juni 2012 09:07

Tack Anders för denna artikel, och länkarna däri.. Läst en del om Fukushima /jordbävning/tsunamin och tyckt vissa saker bara känts "fel". Att det kan vara så överjävligt borde inte överraska, men det gör det ändå.

Sen undrar jag lite stilla om det inte finns en stor portion design bakom detta med antisemitism. Jag minns ju bara hur man matades med uppgifter om WW2 i grundskolan, och nu ser man hur oerhört ensidig den informationen var.
Om nu allt det som man lärde sig då är sant, så är det äckligt att se hur Israel beter sig numera. Deras öppna avsky för Palestinierna och hur de behandlade dem under Gazakriget samt deras totala egoism gällande Ship to Gaza för att välja några saker.. Ändå är det som att vi fortfarande ska gulla med dem för vad som hände under WW2, och detta trots att det bevisligen var sjukt överdrivna saker som rapporterades då gällande exempelvis antalet döda i olika läger. Några sex miljoner judar var det iaf inte om man går efter nya officiella siffror.

Det sjukaste av allt egentligen, som har med denna "design" att göra, är att bara för att jag skriver raderna ovan så anses jag vara judehatare och springa omkring hemma med ett hakkors på armen och vråla en Sieg-ramsa.
Nästan samma effekt får man när man riktar sann kritik mot bankerna och de som är ägare till dem, om ägarna skulle vara judar/ha judiska namn.. Fokus flyttas direkt från sakfrågan till att handla om "vad har du mot judar nu då, din.....?".
Effektivt utav bara helvete, nästan som genom design.

Det är absolut ingen nyhet eller hemlighet att de sk "ledarna" offrar gärna människor för att behålla eller ta mer makt. Historien är överfull med sådana stollar, och sker hela tiden även i vår "upplysta" tid.
Sedan drar man nytta av dessa människors öden på ett otroligt osmakligt och perverst vis, som 9/11 eller Pearl Harbour, för att kunna rättfärdiga deras kamp för mer makt och kontroll. Miljoner förstörda liv kvittar, vi är ändå bara till för att de ska kunna ha makten och kontrollen.
Självklart gäller detta även Israel, och de liksom USA har gång på gång bevisat att de bara är ute efter att i slutänden ha så mycket makt och kontroll som möjligt, till vilket pris som helst och med vilka medel som helst..

 
Ingen bild

Nisse

21 juni 2012 09:41

Även Chomsky är en gatekeeper - han kallar alla som påvisar att 911 var planlagt och givitvis är det i slutändan för att skydda de riktiga förövarna, dvs den judiska psykopateliten. Sök på youtube på "Chomsky 911 Zwicker". Likaså är Stewart en gatekeeper - det intressanta är inte vad de säger (som ofta kan vara bra)utan vad de utelämnar.

Finkelstein är en annan rörarande den sk "förintelsen". Vad han alltid utelämnar är att siffran sex miljoner starkt kan ifrågasättas. ”Efter kriget fanns det det officiellt 23 nazistiska dödsläger – nu är de reducerade officiellt till 6 stycken.
*I dödslägret Auschwitz var den officiella siffran under 45 år 4 miljoner, mestadels judar – den officiella siffran nu är 1,1 miljoner varav runt 900 000 sägs vara judar.
* I dödslägret Mauthausen var det officiellt 2 miljoner som dog, mestadels judar, nu är den officiella siffran 95 000 varav 14 000 judar.
* I dödslägret Majdanek påstods 1,5 miljoner människor dött den officiella siffran nu är 79 000

Att överhuvudtaget nämna ovanstående OFFICIELLA siffron kan leda till fängelsestraff i 16 västländer då det ses som förintelseförnekelse. Genom median och utbildningen de äger kan de diktera vad vi ska tro och tänka - och det vi ska tro och tänka är att de enda lidande folket är judarna därav att det inte går en dag utan att det tjatas om "förintelsen".

I Sovjet var det dödsstraff på att peka ut en jude. Hela politbyrån var i princip judisk och den slakt på människor som följde likaså. Vi får aldrig höra om en riktig förintelse i Ukraina, Holodomor, som leddes av Kaganovich och hans NKVD judiska kumpaner där runt 10 miljoner svältes ihjäl. Vi får aldrig aldrig höra om de riktiga koncentrationlägren Gulag som dödade miljontals Ryssar. Faktum är att de lyckats tysta ihjäl Nobelpristagaren Solzhenitsyn bok "Tvåhundra år tillsammans" så till den grad att den inte ens finns utgiven på engelska. Solzhenitsyn bevisar där att alla Gulag-koncentrationsläger var skötta av judar. Att kunna tysta ihjäl en hel bok av en Nobelpristagare tyder på enorm samstämmig makt.

Överhuvudtaget är det det osagda som berättar sanningen. Tystnaden berättar mer en den Kol Nidrej kuliss de målar upp. För det är tillbedjarna av kol nidrej som styr hela illusionsapparaten. De som varje år med hängivenhet ber till gud om att få ljuga hejdlöst i 1 år framåt. Ta inte mina ord på det, lyssna på en jude som faktiskt söker försoning och självrannsakan; den judiske professorn Israel Shahak:

”Etiskt sett står judendomen för en urartningsprocess, som alltjämt pågår; och denna religionens urartning till stammens samling av tomma ritualer och magiska vidskepelser har mycket betydelsefulla sociala och politiska följder. Ty man bör betänka att det är just den klassiska judendomens vidskepligheter, som har det starkaste greppet om de judiska massorna, inte de delar av Bibeln eller till och med Talmud som har verkligt religiöst och etiskt värde. (Motsvarande kan iakttas också i andra religioner, som nu genomgår väckelse.) Vad är det som allmänt betraktas såsom det ‘heligaste’ och högtidligaste tillfället under hela det judiska gudstjänståret, som bevistas av väldigt många judar, som annars är långt ifrån religiösa? Det är bönen kol nidrej på aftonen före försoningsdagen – då man sjunger en särskilt absurd och bedräglig dispens, nämligen den varmed man i förväg ogiltigförklarar alla enskilda löften man under det kommande året avlägger till Gud.”

Är det då konstigt att vi har en media som ljuger och ett bedrägeri till penningsystem när media och finans ägs av en grupp vars största religiösa högtid går ut på att be gud om att få ljuga obegränsat i ett år framåt? De har ju trots allt blivit utkastade från över 109 olika länder med helt olika kulturer, etnicitet för att de just ljuger och bedrar.

Som sagt, det är dags för judarna att sluta tillbe psykopaterna i toppen, risken är stor att deras lögner snart ramlar in på dem själva om de fortsätter tillbe lögnen.

 
Ingen bild

Anders Limes

21 juni 2012 12:35

Det är ingen tvekan om att det ägnas oerhörda ansträngningar åt att upprätthålla tabustämpeln på just antisemitism. De flesta andra folkslag får man tala illa om, men absolut aldrig får ett negativt ord yttras om judar. Åk t.ex till "Förintelse"-monumentet i Berlin så får du en överraskning: monumentet är uteslutande tillägnat de "ermordeten Juden Europas"... Du får alltså inte eminnas zigenare, homosexuella, kommunister, osv osv där. Eller åk till Holocaust museum i Washington och jämför banderollen över ingången - "WE MUST NEVER FORGET" med det lilla museet över de likaledes förintade indianerna (när USA på jakt efter sitt lebensraum gjorde sin Drang nach Osten, fast de kallade det förstås Push to the West) utan någon sådan imperativ uppmaning på varken banderoll eller skylt... Göran Persson skickade ut "Om detta må ni berätta" till alla svenskar, men gjorde han ett likadant utskick om folkmordet på indianerna, australiens aborginier, osv? Nej, det gjorde han inte.

Allt detta är ju allmänt bekant.

Dock - om judarna styr världen - varför tilläts förintelsen? Därför att bankirerna och överklassen som styr världen utnyttjar allt och ala efter behag, judar som andra.

Jag menar alltså att världen är alltför komplex för att låta sig reduceras till den sortens förenklingar som rasism utgör. Dessutom vet jag vilken oerhörd ondska som föds av rasism.

Mitt förslag är att bankirerna/överklassen placerar just judar på högprofilposter, eftersom de vet att oppositionen i 9 fall av 10 kommer se det mönstret, och bli antisemiter. Då kan de anlägga extremt effektiv moteld genom att anklaga alla dissidenter för "antisemitism" och därmed avfärda motståndet.

Vi behöver vara smartare än så. Det är bankirerna och överklassen (oavsett "ras" och folk) som är mänsklightens (oavsett "ras" och folk) och planetens dödsfiender. Vi har inga andra fiender än bankirerna och överklassen.

 
Ingen bild

Hasseman

25 juni 2012 09:10

Det finns bara människor och det finns bara beteenden. Vad skiljer en muslim och en kristen när du skalar bort beteendet? Ingenting. Detsamma gäller samtliga människor på planeten. Det är beteendet som skall lyftas upp och kritiseras, allt annat är irrelevant.

 
Ingen bild

Anders Limes

25 juni 2012 21:50

Hasseman - du klär mina tankar i vackra ord. Just så. Vi behöver intressera oss för vad folk GÖR - oavsett "vad de ÄR". INTE tvärtom.

 
Ingen bild

Nisse

29 november 2012 23:26

Boktips i detta ämne:

Roland Heickerö - Internets mörka sidor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Limes - 25 oktober 2015 15:49

    Invandringen till Sverige slår, som bekant, alla rekord. Nedan tankar om detta.   1. Syfte   Vilket syfte invandringen har för våra ägare (”eliten”) finns det olika uppfattningar om. En gör gällande, att den drivande dynam...

Av Anders Limes - 9 juli 2015 11:30

Jag har varit borta från bloggen ett tag, som ni säkert har märkt.   Orsaken är, att jag har ägnat all min energi åt att istället bygga en framtid åt mig och min familj - genom att skaffa gård, djur, kunskaper, nätverk, osv är vi nu på en kurs so...

Av Anders Limes - 25 juni 2012 21:24

Det djupa och egentliga syftet med Euron - liksom med all skuldvalutor - är att möjliggöra bankirernas stöld av fokens egendom, som vi tidigare gått igenom. Vi minns även, att det bankirkontrollerade NATO med stöd av det bankirkontrollerade Sverig...

Av Anders Limes - 24 juni 2012 20:19

För inte så länge sedan tog jag ett spadtag i den hundraåriga rabatten av såpnejlikor. Det var svårt, tungt att komma nedåt med spaden, men efter mycket hackande lyckades jag bända upp en fyrkant jord. Och då såg jag orsaken till motståndet: he...

Av Anders Limes - 11 juni 2012 21:42

  Jag hade tänkt återkomma i en utförlig text angående kontanter vs digitala krediter. Nu blev det lite mer bråttom än jag tänkt, av en anledning vi återkommer till nedan. Så vi gör en lång historia kort.   Kontanter (även kända som Riksbankspe...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se